Cavalunsj = nettverksbygging og fjas

Cavalunsj er enkelt og greit en lunsj med Cava (spanske bobler), men samtidig så mye mye mer. Det er nettverksbygging og jentefjas på høyt plan.

Jeg har kommet litt ut av tellinga, men tror det er 4. gang jeg og Anne-Marie arrangerer cavalunsj  i tillegg til at vi har arrangert 2 større eventer. Over 50 forskjellige jenter har vært med, noen nesten alle gangene. Det begynte med at vi (som også har blitt kjent gjennom Twitter), ville samle flere jenter vi hadde lyst til å treffe fra Twitter. Det startet som et lukket event, men ble raskt åpent for alle.

Akkurat det har blitt vår aller viktigste faktor, for dette organiske nettverket trekker til seg stadig nye flotte jenter. Og vi snakker fra sekretærer til toppsjefer, fra mediebransjen til helsebransjen, fra 18 år til 50. Det gjør det nettopp fordi vi ikke bare inviterer de vi kjenner eller har lyst til å bli kjent med, men også alle vi potensielt kan bli kjent med. Forbeholdt folk med twitterkonto denne gangen (men alle kan jo strengt tatt ha en twitterkonto).

Så da møtes vi altså en lørdag i blant for bare å bli kjent, for å være jenter, for å kjenne litt på glammen ved å drikke bobler en lørdags formiddag. Noen har fått venner for livet, jeg har fått flere. Andre har fått jobbmuligheter eller verdifulle råd fra en jente de sannsynligvis aldri ville møtt ellers. Og alle har det rett og slett gøy.

Vi har begrenset antall fordi vi selv ønsker en mulighet til å snakke med alle og at alle skal få snakket med alle. Noen, faktisk de fleste, kommer alene uten å ha truffet noen før. De fleste treffer noen de har twitret med lenge.

Vi arrangerer ny lunsj 22. oktober. Påmelding skjer her. Har du ikke vært med før, så bør du nok sjekke ut hva du har gått glipp av;)

P.s. det begynner som en lunsj, men noen fortsetter gjerne til klokka er godt over i neste dag. Andre stikker hjem til mann og barn eller hund og elskerinne når lunsjen er over. Du gjør det du vil.

Advertisements

6 responses to “Cavalunsj = nettverksbygging og fjas

  1. Å, så heldig dere er. Litt langt til Oslo da. Tror vi må finne på noe lignende her i Tromsø.

    Kos dere! :-)

  2. Gleder meg utrolig mye til 22.oktober! Teller ned dagene til jentefjas ;)

    – Helene

  3. Bli med folkens! Det er veldig morsomt og koselig! Og gode boblingser! :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

tweets

Feil: Twitter svarte ikke. Vennligst vent noen minutter og last denne siden på nytt.

"Courage is not the absence of fear but the awareness that something else is more important"
%d bloggers like this: